Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 24.09.2023

Datum objave: 21.12.2020.

Ako želite znati više o svojoj opremi.

Sve o Rapid i Soft linkovima - što bi svaki padobranac trebao znati (VIDEO)

rapit-soft-linkovi
U nastavku vam donosimo prvi u nizu vrlo kvalitetnih videa koje je napravio Colin Scott Thomson. Video je na Engleskom jezuku pa se nadamo da vam neće predstavljati problem pratiti gradivo.

Ovaj video bavi se razlikom između Soft i Rapid (metalnih) ringova te kako raditi inspekciju istih ali I mnogih drugih savjeta. Svakako preporučamo da pogledate video u cijelosti jer će promjeniti naćin na koji se odnosite sa svojom opremom te kako njime rukujete. Ako vam bilo koji dio nije jasan, slobodno nas kontaktirajte sa pitanjima.

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti