Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 23.05.2024

Datum objave: 01.12.2020.

Priušti bližnjima nezaboravno iskustvo

Nominacije za besplatni tandem skok za Novu Godinu iznad Zagreba

skok-padobranom-nominacija
Da za hrabre nema Zime pokazuju i padobranci padobranskog kluba Skydive Croatia koji skokove nastavljaju izvoditi i kroz nadolazeće Zimske mjesece pa tako osim već iskusnih padobranac svoja prva padobranska iskustva mogu ostvariti i svi kojima je to do sada još neostvareni san i kojima niže temperature ne predstavljaju problem. Najbolji način za iskusiti prvi skok padobranom je upravo Tandem skok koji se izvodi zajedno sa iskusnim instruktorom padobranstva.

Skydive Croatia je pokrenula akciju u kojoj možete nominirati svoje prijatelje te im tako omogućiti da budu izabrani za izvesti tandem skok potpuno BESPLATNO što vjerujemo da bi bio savršeni poklon za nadolazeće blagdane naročito ako uzmemo u obzir da je protekla godina bila vrlo teška za sve nas i da nam je uskratila mnoge naše radosti i ne doživljene avanture.

Kako sudjelovati u ovim nominacijama pogledajte na linku: Tandem Skok Nominacije i omogućite nekome od svojih bližnjih da započne Novu Godinu u stilu.

Unaprijed vam želimo Sretan Božić i Novu Godinu!

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti