Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 23.05.2024

Datum objave: 06.05.2020.

Ako još niste uvjereni da trebate skočiti padobranom

Skydive Croatia - Trailer sezone 2020

Capture
Skydive Croatia je nastala kao potreba za okupljanjem najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u jedan prepoznatljiv brand. Najvažniji segmenat naše organizacije je stalno praćenje trendova u svjetskom padobranstvu i prilagođavanje najnovijim sigurnosnim zahtjevima.

S ponosom možemo istaknuti da naši instruktori osim nacionalnih licenci i instruktorskih dozvola posjeduju i USPA (United States Parachute Association) dozvole i ovlaštenja ali i ovlaštenja proizvođača opreme koju koristimo.

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti