Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 19.06.2024

Datum objave: 16.04.2020.

Sudjeluj u izboru za besplatni skok padobranom

Prilika za besplatan skok padobranom sa Skydive Croatiom

skok-padobranom-poklon-bon
U svrhu osnivanja nove ali uskoro i vodeće padobranske organizacije u Hrvatskoj, Skydive Croatia je odlučila jednome od vas pokloniti skok padobranom u tandemu s 4000 metara visine.

Skok će biti izveden na jednoj od naših lokacija s našim iskusnim instruktorima, a da bi sudjelovali u izboru za ovu ludu adrenalinsku avanturu potrebno je ispravno izvršiti nekoliko zahtjeva koje možete pročitati na ovom linku: Skok padobranom sa Skydive Croatiom besplatno

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti