Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 30.11.2023

Datum objave: 13.10.2019.

Kombinacija TV Showova i adrenalinskih aktivnosti sve popularnija

RTL-ov Gospodin Savršeni i Silvija skočili padobranom

0-1571126685
RTL-ov show Gospodin Savršeni i ekipa Tandem Experti su ove sezone u zajedničkoj suradnji ostvarili svakako jednu od zanimljivijih kombinacija TV Showova i adrenalinskih aktivnosti. Da popularnost padobranstva u Hrvatskoj zaista uzima maha pokazuje da se je i ovogodišnji Gospodin Savršeni, Mio, odlučio jednu od svojih djevojaka, Silviju odvesti upravo na jedno od naj luđih iskustava koje možete iskusiti a na koje su ih poveli instruktori Tandem Experata.

Kako su se zabavili mogli ste vidjeti na RTL-u u emisiji Gospodin Savršeni no ako niste svakako pogledajte u niže priloženom videu u kojemu vam donosime detaljnije trenutke koje su doživjeli ovo dvoje kandidata ovogodišnjeg Gospodina Savršenog.

Ako i vi želite skočiti padobranom i naći svoju savršenu polovicu javite se Tandem Expertima i iznenadite nekoga s ovim izuzetnim iskustvom.Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti