Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 19.06.2024

Datum objave: 10.03.2019.

Izvode padobranske skokove u Keniji

Ova dvojica Hrvata uživaju kao instruktori padobranstva u Africi

bscap0003
Hrvatski instruktori Angelo Vuletić i Marko Premužić ove sezone, dok su kod nas temperature već vrlo niske, nastavljaju s izvođenjem padobranskih skokova u Keniji i to kao članovi sve popularnijeg padobranskog centra Skydive Diani.


Instruktor Angelo član je Skydive Dianija već dvije godine gdje svakodnevno prizemljuje na bijeli pijesak obale Indijskog oceana, no sada mu se pridružio i Marko čime Skydive Diani tim čine većinski Hrvati. Od pet stalno zaposlenih padobranaca, instruktorsku ekipu Skydive Dianija čine Englez, Norvežanka, Francuz i dva Hrvata..

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Slične vijesti

Cypres

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti