Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 23.05.2024

Datum objave: 13.02.2020.

Skokovi s 4000 metara u Hrvatskoj

Skakanje padobranom u Čakovcu s 4000m – Termini za 2020.g.

0-1581523437
Početak nove sezone se bliži a time i godina ispunjena novim adrenalinskim pustolovinama. Tandem Experti, Skydive Croatia i Aeroklubom Međimurje, zajedničkom suradnjim organizirali su i omogućili nova tri termina za 2020. godinu u kojima će te moći iskusiti skok padobranom u Hrvatskoj, točnije u Čakovcu na aerodromu Pribislavec.

Termini skokova su idući: 16.05. - 17.05. u Svibnju, 25.07. - 26.07. u Srpnju i 19.09. - 20.09. u Rujnu.

Kako su se termini prošle godine za skokove padobranom u Čakovcu s 4000 metara vrlo brzo popunili preporučujemo da ne čekate dugo s rezervacijama te ne propustite svoju priliku za skok s 4000 metara u Lijepoj Našoj.

Rezervacije i sva ostala pitanja o skakanju padobranom iz aviona možete saznati na linkovima Skok padobranom rezervacija i Skok padobranom česta pitanja.

Tandem Experti su za 2020 godinu ostvarili partnerstvo sa Skydive Croatia timom koje će donijeti novi pogodnosti i mogućnosti za budući naraštaj padobranaca. Više o Skydive Croatia timu pročitajte klikom na linku Skydive Croatia.

Sve novosti možete saznati na Facebook Stranici i Instagram profilu Tandem Experata: Tandem Experti FB Page i Tandem Experti Instagram

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti