Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 19.06.2024

Datum objave: 09.04.2020.

Goga napokon ispunila svoju veliku želju

RTL Brak na prvu: Goga i Dejan skakali su padobranom, evo kako im je bilo!

RTL-tandem-experti-brak-na-prvu
Dejan i Goga podijelili su nevjerojatno iskustvo - hoće li ih ono zbližiti? Dejan i Goga skakali su padobranom i to s ekipom Tandem Experti! Par iza sebe ima nekoliko teških dana, no odlučili su zajedno napraviti ovaj hrabri potez.

Gordana je već ranije rekla kako joj je to neostvarena želja, a nakon skoka je priznala kako joj je drago da je to iskustvo podijelila upravo s Dejanom.

"Kako je ludo! Predobro! Ja bih još!" vikala je Goga, a Dejan je isprobao i kako je navigirati padobranom.

U videu pogledajte kako im je bilo!
Rezervacije i informacije o tandem skokovima možete pronaći na stranicama Tandem Experti i Skydive Croatia

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti