Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 19.06.2024

Datum objave: 05.11.2023.

Tandem Experti u Egiptu

VIDEO: Skakanje iznad Egipatskih Piramida S Tandem Expertima

tandem-skok-iznad-piramida-19

Krajem Listopada 2023. godine, instruktor Padobranskog Kluba Skydive Croatia i voditelj Tandem Experti tima, Angelo Vuletić, ostvario je jedan od zanimljivijih skokova i trenutaka u svojoj karijeri skakanjem padobranom iznad svjetski poznatih egipatskih piramida u Kairu. Ovaj spektakularni događaj dogodio se u okviru Skyseakers eventa, gdje su se okupili iskusni padobranci iz različitih dijelova svijeta.

Ovo nije bio njegov prvi susret sa Egipatskim piramidama. Već 2018. godine, postao je prvi koji je izveo tandem skoka ikada iznad piramida u Gizi i cijelog Egipta. Ovog puta, vratio se sa istinskom strašću prema padobranstvu i prema ovom jedinstvenom mjestu koje odiše povijesnim i kulturnim bogatstvom.

Skyseakers event okupio je padobrance iz cijelog svijeta, pružajući im priliku da se međusobno inspiriraju i razmijene iskustva. Skakanje iznad piramida bilo je vrhunac događaja, a Angelo je bio jedan od onih koji su omogućili posjetiteljima da iskuse ovo spektakularno iskustvo koje ostavlja bez daha.

Izražavajući svoju duboku zahvalnost prema svim osobama i organizacijama koje su omogućile ovaj nezaboravan trenutak, Angelo Vuletić je istakao značaj očuvanja kulturnog naslijeđa Egipta. Skakanje iznad piramida nije samo bilo avanturističko iskustvo, već i način da se svijet podsjeti na važnost ovih povijesnih spomenika.

Svi zaljubljenici u padobranstvo iz Hrvatske sada imaju jedinstvenu priliku da se pridruže ovom nevjerojatnom događaju i ostvare svoj san o skakanju iznad egipatskih piramida. Na idućem padobranskom eventu, predstavnici iz Hrvatske mogu se pridružiti ovom fascinantnom iskustvu. Za sve zainteresirane osobe, ključno je da se obrate Padobranskom Klubu Skydive Croatia ili Tandem Expertima kako bi saznali više o prijavi i detaljima o sudjelovanju na ovom uzbudljivom događaju. Padobranski skokovi iznad piramida u Gizi prilika koja se ne smije propustiti, a Angelo i njegov tim stoje na raspolaganju da pomognu svim entuzijastima da ostvare svoj san o letenju iznad Egipatskih piramida.

U priloženom videu možete pogledati djelić atmosfere i kadrove sa skokove iznad piramida.

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti