Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 16.04.2024

Datum objave: 06.06.2023.

Skok padobranom na 67. lipanjski turnir - Hipodrom

Skydive Croatia oduševljava posjetitelje skokovima padobranom na Hipodromu Zagreb

2023-6-4-Hipodrom-skok

Zagreb, 4. lipnja 2023. - Danas je Hipodrom Zagreb bio poprište nevjerojatnih adrenalinskih događaja dok je tim iskusnih padobranaca iz Skydive Croatia oduševljavao mnoštvo skokovima s padobranom, donoseći posebnu dozu uzbuđenja konjičkim utrkama s preponama pod nazivom 67. lipanjski turnir.

Gledatelje je zabavljao  tamburaški sastav, Hrvatsko seljačko pjevačko društvo“Sljeme“ Šestine-Zagreb i Marko Ivanović – Stoka uz Ritam Grada, a posebna senzacija za sve okupljene gledatelja bili su skokovi padobranaca koje su izveli članovi padobranskog kluba SKYDIVE CROATIA (Anđelo Vuletić, Davor Šalaj i Marko Premužić) koji su svojim skokom otvorili finalno natjecanje PEHAR GRADA ZAGREBA.

Skakanje padobranom na Hipodromu Zagreb nije samo izazovno i atraktivno za padobrance, već i za gledatelje koji su s uzbuđenjem promatrali svaki skok. Posebno su se isticali skokovi s padobranom s zastavama koje su vijorile u zraku. Skokovi su bili precizno sinkronizirani s konjičkim utrkama s preponama koje su se održavale istovremeno na samom terenu Hipodroma.

"Ovo je zaista nevjerojatan događaj", izjavila je jedna od posjetiteljica, koja je pratila konjičke utrke s preponama već godinama. "Nikada nisam očekivala da ću vidjeti padobrance kako skaču iznad hipodroma. To je spektakularan spoj dviju iznimno uzbudljivih aktivnosti."

Skydive Croatia, poznata organizacija koja se bavi skakanjem padobranom, pružila je nezaboravan doživljaj kako posjetiteljima, tako i samim padobrancima. Njihova hrabrost, vještine i preciznost izazvali su divljenje svih prisutnih.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženoj FOTO galeriji i VIDEO uratku.

Ako i sami želite unajmiti padobrance da skoče na Vaš event slobodno se obratite ekipi iz PK Skydive Croatia a više možete saznati na linku Event padobranci (Najam padobranaca)

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti