Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 24.09.2023

Datum objave: 08.05.2023.

VIDEO: Padobranski skokovi iz balona

Izvedeni skokovi padobranom iz balona u Hrvatskoj VIDEO

Skok-padobranom-iz-Balona---Zabok-2023

05. 05. 2023. na aerodromu Gubaševo - Zabok, izvedeni su skokovi padobranaca iz balona u organizaciji Hrvatske Agencije za Civilno Zrakoplovstvo, Balon klub Zagreba, Padobranskog kluba Skydive Croatia i PSK Graviton.

Na visinu od 1800 metara piloti Balon klub Zagreba podigli su tri padobranaca od kojih su svi dugogodišnji nastavnici padobranstva (Angelo Vuletić – Skydive Croatia, Marko Premužić – Skydive Croatia, Jerolim Duplančić – PSK Graviton) a koji su nakon toga iskočili s padobranima i uspješno doskočili natrag na Aerodrom Gubaševo.

Ovom organizacijom otvara se put za redovito održavanje skokove padobranaca iz balona u Hrvatskoj kao jednog novog oblika padobranstva. Za sve one koji nemaju uvjete da skoče padobranom iz balona svakako ostaje mogućnost samo leta balonom i uživanju u panoramama koje let balonom pruža ili skok padobranom u tandemu i uživanju u slobodnom padu i letom pod padobranom. Za let balonom možete se obratiti ekipi iz Balon kluba Zagreb a za skok padobranom ekipi iz Padobranskog kluba Skydive Croatia.

Ako ipak baš želite iskusiti samostalni skok iz balona tada preporučujemo da upišate školu padobranstva i steknete uvjete za skok padobranom iz balona.

Kako je cijela organizacija izgledala pogledajte u priloženoj foto galeriji i video uradku.

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti