Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 24.09.2023

Datum objave: 01.03.2023.

Skakanje padobranom iz balona

Radionica CCAA za pilote balona i padobrance, Aerodrom Gubaševo

ballon-skydive

Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo organizira 05. svibnja 2023. godine s početkom u 16 sati na aerodromu Gubaševo – Zabok praktičnu radionicu za pilote balona i padobrance. Radionica je nastavak radionice koju je Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo organizirala dana 24. veljače 2023. godine u svojim prostorijama, a cilj je bio razmjena iskustva između padobranaca i pilota balona u izvođenju padobranskih skokova.

Na praktičnoj radionici demonstrirat će se organizacija i sigurnost izvođenja padobranskih skokova iz balona. Sudionici, iskusni nastavnici padobranstva i padobranci iskočit će iz balona te će s ostalim sudionicima radionice razmijeniti iskustva o skoku iz balona.

Pozivamo sve zainteresirane za padobranstvo da posjete radionicu i pogledaju kako izgledaju skokovi padobranom iz balona.

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti