Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 24.09.2023

Datum objave: 21.11.2022.

Tandem Experti u Keniji

Hrvatski padobranci pokrenuli Skydiving Kenya brend u Africi

skydiving-kenya

Ovih dana kada se kod nas temperature spuštaju nisko a vremenski uvjeti već lagano idu prema zimskom ugađaju, tim profesionalnih Hrvatskih padobranaca pod nazivom Tandem Experti su svoje padobranske vještine odlučili pružiti i u dalekoj Africi.

Tako je ovih dana pod vodstvom ekipe Tandem Experti, formiran tim pod nazivom Skydiving Kenya a koji pruža usluge tandem skokove u Keniji i to točnije na sjevernoj obali Mombase u mjestu Vipingo.

Ako se nađete u Keniji i poželite iskusiti skok padobranom iznad oceana ,te prizemljiti na bijeli pijesak plaže Indijskog oceana, okruženi palmama, svakako Vam preporučujemo da provjerite stranice Skydiving Kenya tima te im se javite radi dogovora. Bilo da želite iskusiti samo tandem skok ili ste iskusan samostalan padobranac, padobranstvo u Keniji svakako pruža jedan jedinstveni avanturistički doživljaj, poručuju iz Tandem Experta.

Ovih dana je u tijeku i Giveaway akcija te i Vi možete osovjiti besplatni skok u Keniji. Više informacija potražite ovdje: FREE Skydive in Kenya.

Kratki video trailer Skydiving Kenya tima možete pogledati u nastavku.

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti