Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 19.06.2024

Datum objave: 22.08.2022.

Rujan 2022 – 17. & 18.9.2022.

4. Skydiving Boogie u Varaždinu by Skydive Croatia

4-varazdin-boogie

Rujanski Varaždinski Skydiving Boogie ove sezone održati će se u terminu od 17. – 18.9.2022. godine na Aerodromu Varaždin (Skydive Varaždin) i ponovno donosi skokove s 4000 metara iz Pilatusa PC-6.

Skokovi u Varaždinu namijenjeni su kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života.

Molimo sve koji će prisustvovati eventu da potvrde dolazak.

Za tandem skakače (osobe koje skaču po prvi puta u paru s instruktorom) molimo da naprave rezervacije skokova na web stranici www.skydivecroatia.com. Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije

Raspored termina za osobe koje su rezervirale tandem skok bit će poslan na e-mail korišten prilikom prijave i rezervacije i to nekoliko dana prije početka eventa.

Za one željne malo opuštenijeg iskustva u ponudi svakodnevno imamo i uvodne panoramske letove avionom koje organiziramo svakodnevno s našim partnerima iz Aerokluba Aviator.

Rezervacije za let avionom ili poklon bonove za let avionom možete pronaći na stranicama Aerokluba Aviator - www.aeroklubaviator.com

Za padobrance s dozvolama molimo da se javite u inbox te obnovite ili ako već niste da registrirate korisnički račun na manifest platformi www.manifestbud.com.  (Referentni broj 100)

Ostale informacije:

INFO:
Zrakoplov: Pilatus PC-6.
Visina skokova: 4000 metara.
Lokacija: Skydive Varaždin
Funjump ticket: 34 EUR. (260 kn)
Tandem skok: 1700 kn + snimanje opcionalno.
Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti