Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 16.04.2024

Datum objave: 28.06.2022.

Skokovi padobranom s 4000 metara

Padobranstvo u Varaždinu – 3. Skydive Boogie Varaždin

3-varazdin-boogie

Povodom uspješno odrađenog 2. Varaždinskog Skydive Boogie-a, Skydive Croatia i Tandem Experti ponovno donose vrlo popularne skokove s 4000 metara koji će se održati na Aerodromu Varaždin pod nazivom 3. Skydive Boogie Varaždin.

Termini skakačkog vikenda bit će 23.7. i 24.7.2022.g.

Ovim putem pozivamo sve padobrance dobre volje da nam se pridruže na Aerodromu Varaždin i sudjeluju u stvaranju nove padobranske tradicije u Varaždinu. Također pozivamo i sve ono koji se do sada nisu okušali u padobranstvu da rezerviraju svoj tandem skok koji se je pokazao kao savršeni oblik ulaska u padobranstvo i iskušavanju čari padobranstva.

Molimo sve „solo“ padobrance da najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 3. Skydive Boogie Varaždin te molimo  da obnovite (updejtate) svoje ManifestBud.com profile (Tehnički pregledi, liječnička uvjerenja isl.) da bi početak organizacije prošao što lakše.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Raspored termina za osobe koje su rezervirale tandem skok bit će poslan na e-mail korišten prilikom prijave i rezervacije i to nekoliko dana prije početka eventa.

Za one željne malo opuštenijeg iskustva u ponudi svakodnevno imamo i uvodne panoramske letove avionom koje organiziramo svakodnevno s našim partnerima iz Aerokluba Aviator. Rezervacije za let avionom ili poklon bonove za let avionom možete pronaći na stranicama Aerokluba Aviator.

Ostale informacije:

  • Zrakoplov: Pilatus PC-6.
  • Visina skokova: 4000  metara.
  • Lokacija: Aerodrom Varaždin.
  • Funjump ticket: 34 EUR  (250 kn).
  • Tandem skok: 1700 kn + snimanje opcionalno.

Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti