Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 24.09.2023

Datum objave: 03.06.2022.

Supersportski automobili | Rimac Nevera | Skydive Croatia

Skydive Croatia tim skače padobranima na event „Fly over“ 11.6.2022.

fly_over_pocetna

Želite li vidjeti kako zrakoplov prelijeće Rimac Neveru, ili gledati utrku ubrzanja supersportskih automobila a sve to uz padobranske skokove Skydive Croatia tima?

Ovaj jedinstveni projekt za cilj ima promociju Hrvatske, hrvatskog turizma, autohtonih hrvatskih proizvoda, a sve to uz vrhunski tretman sudionika. Posebnost ovog projekta je jedinstveno povezivanje automobilizma i zrakoplovstva preletom akrobacijskog aviona iznad Rimca Nevere te skokom padobranaca Skydive Croatia tima.

Kako bi ovaj atraktivan događaj prošao na najvišoj sigurnosnoj razini, za upravljačem aviona bit će pilot Peter Podlunšek iz Red Bull tima, a skokove padobranom će izvesti Angelo Vuletić, Marko Premužić, Davor Videk i Domagoj Roškarić iz Skydive Croatia tima. Padobranskim avionom upravljati će Maja Pađen iz Aerokluba Aviator.

ZAŠTO AERODROM VARAŽDIN?

Zračna luka Varaždin smještena je dva kilometra istočno od grada, te je ovakav događaj jedinstvena prilika za promociju turizma u Varaždinskoj županiji.

Automobilistički turizam je grana koja je zapostavljena u kontinentalnoj Hrvatskoj te nam je želja ovim projektom pokrenuti čitavi niz sličnih događanja.

VRIJEME I PLAN DOGAĐANJA

Datum događanja je od petka 10. lipnja do nedjelje 12. lipnja 2022. godine.

Okupljanje sudionika, prezentacija partnera i svečana večera predviđeni su za petak, dok će se glavni dio programa održati u subotu.

Nakon doručka u nedjelju predviđen je odlazak sudionika kućama.

PETAK (10.06.2022.)

 • dolazak sudionika u Varaždin gdje će se smjestiti u Hotel Turist, dok će atraktivni automobili biti parkiran na Kapucinskom trgu
 • večer dobrodošlice održat će se u atriju dvorca Stari Grad koji bi bio “čuvan” od strane Purgara (Varaždinska Građanska Garda)
 • u samom atriju dvorca sudionici će se moći opustiti uz lagano piće i hranu i prigodni zabavni program

SUBOTA (11.06.2022.)

 • doručak te odlazak u povorci od Kapucinskog trga preko centra Varaždina do aerodroma
 • registracija sudionika, prilikom koje će im od strane gradskog notara biti uručena povijesna putovnica grada Varaždina.
 • dolazak na aerodrom i svečano otvorenje događaja - spuštanje padobranaca s Hrvatskom zastavom, zastavom tvrtke Rimac, Bugatti i Porsche, te glavnih sponzora
 • nakon otvorenja pozvani klubovi i vlasnici supersportskih automobila imat će priliku odmjeriti snage svojih automobila utrkom ubrzanja na samoj pisti, poštivajući najviše sigurnosne zahtjeve
 • fotografiranje automobila u hangaru uz avione (za vlasnike automobila)
 • lounge kutak za posjetitelje s popratnim sadržajima
 • vrhunac događanja - prelet Petera Podlunšeka iznad Rimac Nevere
 • svečano zatvaranje događanja je predviđeno u kasnim popodnevnim satima

NAGRADE

Sama dodjela nagrada je još jedno događanje za sebe. Prva tri automobila po izboru sudionika eventa nagradit ćemo paketima naših partnera tako da će padobranac skokom iz aviona sletjeti s nagradama i uručiti ih dobitnicima.

NEDJELJA (12.06.2022.)

 • doručak i odlazak sudionika događanja iz Varaždina

Više detalja i kupnja ulaznica može se obaviti na službenim stranicama Fly Overa.

Ako i vi poželite angažirati padobrance za svoj Event saznajte kako na ovom linku - Najma padobranaca ili Event padobranci.

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti