Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 19.06.2024

Datum objave: 01.04.2022.

Padobranstvo se vraća u Varaždin

Skokovi padobranom s 4000 m u Varaždinu – Skydive Boogie

Skokovi padobranom s 4000 m u Varaždinu – Skydive Boogie

Skydive Croatia i Tandem Experti u 2022. godini ponovno donose vrlo popularne skokove s 4000 metara koji će se održati na Aerodromu Varaždin koji je sada ponovno dobio kategorizaciju aerodroma te od sada na njemu mogu skakati padobranci svih kategorija ali i polaznici padobranske obuke.

Skokovi u Varaždinu su namijenjeni također i svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta i to kroz skokove padobranom u tandemu s iskusnim licenciranim instruktorima.

Termini skakačkog vikenda bit će 14. i 15.5.2022.g.

Ovim putem pozivamo sve Hrvatske padobrance ali i one izvan granica Lijepe naše da posjete Aerodromu Varaždin i sudjeluju u razvitku padobranstva u Varaždinu. Molimo sve samostalne padobrance da ostale informacije i najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 1. Varaždin Boogie 2022.

Obavijest samostalnim padobrancima da obnove svoje ManifestBud.com profile (Tehnički pregledi, liječnička uvjerenja isl.) da bi početak organizacije prošao što lakše.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Ostale informacije:

  • Zrakoplov: Pilatus PC-6.
  • Visina skokova: 4000  metara.
  • Lokacija: Aerodrom Varaždin.
  • Funjump ticket: 30 EUR.
  • Tandem skok: 1700 kn + snimanje opcionalno.

Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti