Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 24.05.2024

Datum objave: 28.01.2022.

Pet besplatnih padobranskih škola

Skydive Croatia oduševljava pripadnice ljepšeg spola povodom dana žena

dan_zena_skydive_croatia

Jedan od vodećih padobranskih klubova u Hrvatskoj odlučio je za dan žena obradovati pripadnice ljepšeg spola. Radi se o Padobranskom klubu Skydive Croatia, a daruju pet besplatnih padobranskih škola. Intervjuom smo saznali da su se za ovu akciju odlučili iz razloga što se u padobranskom sportskom svijetu rijetko susreću žene unatoč činjenici da je u popularnim tandem skokovima podjednako zastupljen broj muškaraca i žena.

Na pitanje kakve bi odlike trebala imati buduća padobranka, ekipa iz Skydive Croatia nam je odgovorila kako bi osim sklonosti adrenalinskim aktivnostima, bilo idealno da je kandidatkinja sportski tip jer je padobranstvo između ostaloga i natjecateljski sport u kojem je Hrvatska kako na domaćim tako i na svjetskim prvenstvima i kupovima već ostvarivala izvanredne rezultate. Naravno, kandidatkinja mora biti i dobrog fizičkog zdravlja kako bi stekla liječničko uvjerenje potrebno za samostalne skokove.

Budete li i Vi jedna od sretnih dobitnica škole padobranstva, u Vaš nesvakidašnji poklon biti će uključena teorijska priprema i praktične vježbe potrebne za padobranske skokove, usluga pakiranja padobrana i najam padobranske opreme, članarina u klubu Skydive Croatia za 2022. godinu te Vaš prvi samostalni padobranski skok.

Detalje o postupku prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri, Vas ili Vaše bolje polovice možete pogledati na web stranicama Padobranskog kluba Skydive Croatia. Nagradna igra traje do 08.03.2022 u 15h, a odabranice će biti objavljene istog dana u 21h.

Želimo sreću svim budućim padobrankama!

 

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti