Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 16.04.2024

Datum objave: 10.12.2021.

Motoristi i padobranci?

300 kn popust na Skok padobranom za nove članove MK Airborne

mk-airborne-skydive

Moto Klub Airborne za sve svoje nove članove koji se učlane u Moto klub u razdoblju od 1.9. do 1.11. omogućuje popust od 300 kn na skok padobranom u tandemu koji se može iskoristiti do 1.6.2022. godine.

Skok će izvesti Tandem Experti, odjel Padobranskog kluba Skydive Croatia specijaliziran za izvođenje tandem skokova a koji iza sebe imaju tisuće i tisuće skokova a koji su također redom bikeri/motoristi.

Za sve koji još ne znaju, MK Airborne je Moto Klub zaljubljenika u motocikle i zrakoplovstvo čineći ga time prvim Moto-zrakoplovnim klubom u Hrvatskoj. Klub je osnovan ove godine (2021.) i u fazi su okupljanja članstva kojemu je cilj zajedno uživati u Hrvatskoj moto sceni i zrakoplovnim pustolovinama i izazovima.

Svi koji žele postati članovi MK Airborna mogu im se javiti a detaljnije o njima i načinu kako postati član mogu saznati na njihovoj web stranici www.mkairborne.hr

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti