Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 24.09.2023

Datum objave: 10.05.2021.

Kako izgleda kada su padobranci dio video spota

Padobranci u spotu "Nova Generacija - Dobre stvari su pred nama"

Kaufland

Padobranski klub Skydive Croatia bila je angažirana da snimi kadar za spot "Nova Generacija - Dobre stvari su pred nama" koji je dio kampanje za  20. rođendan Kauflanda. "Neka nam svima služi kao podsjetnik na sve dobre stvari poput povjerenja, ljubavi, podrške i sretnih misli koje nam promiču u moru dnevnih obaveza. Trebamo uživati u svakom trenutku, proživjeti ga punim plućima te iskoristiti do kraja" -  poručuju iz Kauflanda.

 

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti