Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 18.12.2020.

Datum objave: 28.04.2021.

15. i 16.5.2021. Skoči padobranom iznad Varaždina

Skokovi u Varaždinu s 4000 metara ponovno u Svibnju

varaždin-boogie

Skydive Croatia je uspješno odradila organizaciju 1. Varaždinskog Boogia na Aerodromu u Varaždinu i radi velikog interesa donijeta je odluka o novim terminima 2. Varaždinskog Boogia koji će se održati na istoj lokaciji 15. i 16.5.2021.g. Nadamo se lijepom vremenu i dobrim vremenskim uvjetima.

Event koji je iza nas stvorio je oko 80 novih tandem padobranaca koji su se po prvi puta iskušali u skok s padobranom u tandemu s našim instruktorima ali su na njemu i sudjelovali mnogobrojni licencirani padobranci kojima je padobranstvo način života.

Radi velikog interesa i novi termini su se počeli ubrzano puniti stoga molimo sve zainteresirana da se što prije prijave i rezerviraju svoje mjesto za padobranske skokove u Svibnju.

Rezervacije termina možete obaviti na ovom linku: Tandem skok rezervacija. Ostale informacije o Eventu možete pronaći na FB stranici . Varaždin Boogie.

Posebno zahvaljujemo gradskoj tvrtki Parkovi d.o.o. koja je uložila veliki trud da prostor i Aerodromsko uređenje bude na razini jednog ovakvog Eventa te se nadamo da ćemo vam kroz našu uspješnu suradnju donijeti još mnoštvo ovakvih događanja.

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti