Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 19.06.2024

Datum objave: 24.03.2021.

Skydive from 4000 meters in Varaždin - Croatia

Skokovi padobranom s 4000 m u Varaždinu – Iskusi čari padobranstva.

cover-photo-varazdin-boogie

Skydive Croatia uz podršku Grada Varaždina, ove godine donosi vam pravu padobransku poslasticu koja će omogućiti svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara pri čemu će  doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat. Varaždinski Aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan no ove godine nadamo se stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi.

Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života.

Termini skakačkog vikenda održat će se od 24 do 25.4.2021. godine na Aerodromu Varaždin.

OBAVIJEST: Termini za skokove padobranom 24 do 25.4.2021. su popunjeni no primamo rezervacije za iduće termine u Varaždinu koji će se održati 15. i 16.5.

Dobrodošli su padobranci iz cijele Hrvatske ali i padobranci izvan granica Lijepe naše da nam se pridruže na Aerodromu Varaždin i sudjeluju u revitalizaciji padobranstva u Varaždinu. Molimo sve samostalne padobrance da ostale informacije i najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 1. Varaždin Boogie 2021 ili na web stranici www.skydivecroatia.com.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Ako niste sigurni što znači "Tandem skok", molimo da saznate ovdje: Tandem skok padobranom.

Radi pridržavanja svih preventivnih i epidemioloških mjera koja su na snazi, događaju će moći prisustvovati samo najavljeni padobranci i osobe koje su rezervirale termin za skok padobranom u tandemu a koje će dobiti detaljne upute o pravilima ponašanja na Aerodromu.

Skydive Croatia zahvaljuje svojim partnerima koji su sudjelovali u organizaciji ovog događaja: Grad Varaždin, Parkovi d.o.o., Aeroklub Varaždin, PK Apollo.

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti