Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 18.12.2020.

Datum objave: 26.03.2020.

Dugogodišnje iskustvo u školovanju padobranaca.

Padobranski klub Croatia

16-9

Padobranski klub Croatia se nalazi na Podsusedskom trgu 14b u Zagrebu, u sklopu sportske dvorane "Sutinska vrela", u kojoj se održavaju redovni tjedni sastanci sportaša.

Sportska dvorana Sutinska vrela u Podsusedu je veliki kompleks s mnogim sportskim sadržajima.

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim padobranskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Od osnutka Kluba, njegovi su sportaši osvojili znatan broj domaćih i stranih odličja u pojedinačnim i ekipnim kategorijama.

Padobranski klub ima veliki broj članova od kojih su u prvom sastavu trenutno sljedeći sportaši: Zdravko Pirc, Veseljka Klobučarić-Pirc, Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Karlo Kovač

Osim na natjecanjima, naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim ili akcijskim skokovima a omogućuju Vam da sami iskusite sva uzbuđenja padobranstva kroz tandem padobranstvo, odnosno skok padobranom u tandemu s jednim od naših licenciranih tandem instruktora. Ddetaljnije o tandem skokovima saznajte u rubrici tandem padobranski skok

Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Padobranstvo.com - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Padobranstvo.com je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti